hulda clark

Dr. Hulda Regehr Clark, Ph. D.

Dr. Hulda Clark Syncrometer testing

vittnesmål

Meddelande: Sedan 1993 – sedan 18 år tillbaka – har vi rekommenderats av tusentals människor och rekommendationerna fortsätter att komma. På grund av offentliga regleringar är det dock förbjudet för oss att publicera dem. Samtliga ”nutroceutiska” företag har förbjudits att publicera sådana rekommendationer av den amerikanska regeringen, FDA, men vissa gör det fortfarande.

Brev från vårdgivare
Patricia Joud

Käre Oskar,

Jag var mycket imponerad av din produktions- och laboratorieanläggning. Jag måste säga att min tillit till dina produkters överlägsna kvalitet och integritet har ökat.

Jag blev förvånad över att en enkel produkt, som Lugols kräver över 140 signaturer och datum.

Jag trodde att du enbart testade dina produkter med Synkrometern [Dr. Clarks testapparat]. Jag hade trott att det vore nog. Jag upptäckte dock att du gör en en mängd andra tester för att säkerställa kvalitet. Jag var imponerad av all utrustning du använder i labbet och din vilja att investera så tungt i laserstyrd identifikationsutrustning, mikrobiologi och utrustning för detektion av tungmetaller.

Jag kunde aldrig föreställa mig att alla råvaror genomgår kvalitetskontrollprov i ett internt laboratorium och att inget släpps igenom förrän det har identifierats och renhetstestats. Jag var också lättad att se att du renhetstestar med hjälp av två av Dr. Clarks bästa testare, som utbildats av henne personligen: Griselda och Carmen Myers.

Jag blev inte bara imponerad av detaljnivån i kvalitetskontrollen utan också av engagemanget för verkningskraft. Jag blev imponerad när du berättade att du enbart säljer tinkturer av svart valnötsskal som är gröna till färgen. Du påpekade för mig att Dr. Clark betonade att Svart Valnötsskalstinktur bör vara grön när du öppnar flaskan. Det känns betryggande att du och Geoff har testat tinkturen genom åren och funnit att tinkturen när den är grön innehåller upp till 10 gånger mer juglone.

Jag är oerhört imponerad och jag litar på den överlägsna kvaliteten och verkningskraften. Tack för allt extra arbete ni lägger ner på produktion och kvalitetskontroll.

Vänligen,

Dr. Patricia Joud
Naturterapeutisk läkare från Frankrike

“Mina patienter har haft enorm nytta av Dr. Clark Stores kroppsliga reningar och de många kosttillskott som Self Health Resource Center erbjuder. Jag tror att det är på grund av den överlägsna renheten och verkningskraften. När du köper från dem kan du känna dig säker på att du får en professionell produkt.” — Mojtaba Shamloo, M.D.

[Inkludera även denna text och de rekommendationerna

Order#: 50334

Betyg: Utmärkt

“Jag skulle inte köpa från någon annan om du bryr dig om renhet.
Self Health (Dr. Clark Store) har de absolut bästa priserna och ekologiska örter som inte är i närheten av utgångsdatum. Jag gör alltid oerhört noggranna efterforskningar och köper bara från företag med integritet…”

Order#: 49298
Betyg: Utmärkt

”Fantastiska, effektiva produkter, värde, service och leverans. Jag har använt deras produkter de senaste 5 åren. Jag rekommenderar dem varmt. De har den bästa verkningskraften och renheten ihop med det bästa priset jag kunnat hitta.”

Brev till kunder från Oskar Thorvaldsson.

Kära kund,

När du köper produkter av märket Dr.Clark Store och Dr. Clark Purity från oss, kan du känna dig förvissad om att vi eliminerar användning av skadliga syntetiska kemikalier från produktionsstart till inkapsling.

Dr. Clark Store är den första och enda anläggningen i världen med en tillverkningsanläggning särskilt anpassad till doktor Hulda Clarks produkter. Allt tillverkas inom anläggningen, inget är utlagt på underleverantörer.

Tänk dig för innan du köper ANDRA märken som är märkta med doktor Clarks namn, speciellt till utförsäljningspriser och med rabatt. Dessa produkter är med all sannolikhet tillverkade i en tillverkningsanläggning som tillhör en underleverantör med begränsad eller obefintlig förståelse för doktor Clarks renhetsprotokoll. Dessa anläggningar använder vanligtvis tillsatser vid tillverkning.

Vid vår anläggning har vi aldrig använt, och kommer aldrig att använda, hjälpämnen, bindemedel eller fyllmedel i några av doktor Clarks produkter. Tillverkningstillsatser som magnesiumstearat, stearinsyra, kalciumstearat, palmitat (palmitinsyra), FD&C livsmedelsfärger, natriumbensoat, kiseldioxid etcetera, kommer aldrig över fabrikströskeln.

Vissa välkända företag tillverkar “Dr. Clark-märkta” kosttillskott med hjälp av billiga underleverantörer. Enbart namnet Dr. Clark ger dig ingen kvalitets- eller renhetsgaranti. Bara produkter som bär vårt namn och vår logga garanterar renhet.

Doktor Clark var orubblig i sin strävan att alla ska ha tillgång till hälsosamma kosttillskott. Vi gör därför allt för att hålla kostaden nere. Vi kompromissar inte med kvalitet och renhet, vi arbetar hårt för att uppnå balans och erbjuda produkter till priser som alla har råd med.

Med vänlig hälsning,

Oskar Thorvaldsson