hulda clark

Dr. Hulda Regehr Clark, Ph. D.

Dr. Hulda Clark Syncrometer testing

So können sie uns erreichen:

DrClarkStore.com

  • Tel.: +1 – 619-409-9500
  • Fax: +1 – 619-409-9501
  • Service@DrClarkStore.com

DrClarkStore.Eu

  • Tel: +44-20-809-97-462 (UK) Öppet 9.00 till 16.00 Kalifornien-tid, USA samma som 17:00 till 24:00 brittisk tid (GMT)
  • Tel: + 49-30-567-96-716 (Tyskland)
  • Skype finns tillgängligt 17:00 till 24:00 brittisk tid (GMT) på denna adress: [address will be given]
  • Service@DrClarkStore.EU

Första kolumnen:

Varifrån beställer jag?

Undvik imitationer!
Se upp för ANDRA märken som bär Dr. Clarks namn, särskilt till utförsäljnings- och rabatterade priser. Dessa produkter är sannolikt tillverkade hos underleverantörer med begränsad eller obefintlig förståelse för dr. Clarks renhetsprotokoll och som i allmänhet använder tillsatser i sina anläggningar. Om produkten inte är tillverkad i vår fabrik finns ingen garanti för att den är fri från hjälpämnen och giftiga fyllmedel.

Ett flertal företag, inklusive några mycket välkända organisationer, tillverkar “Dr. Clark-märkta” kosttillskott hos billiga underleverantörer. Enbart namnet Dr. Clark ger dig ingen renhetsgaranti. Endast produkter som är märkta med vårt namn och vår logga garanterar renhet.

Se till att du köper direkt från Dr Clark Store – Det är den enda säkra kosttillskottskällan. Oavsett vad de påstår säljer andra internetkällor möjligtvis några av våra produkter men de har inte ALLA, så när du tror att du exempelvis beställer Dr. Clark Quality multivitaminer eller vattenfilter kanske du inte gör det.

Om du går till “Sources”-avsnittet (“Källor”) i samtliga Dr. Clarks böcker, kan du se att Dr. Clark avrådde från köp av kosttillskott i ditt hemland. Du kan också se att vi finns listade som källa. Kom ihåg att våra företagsnamn är Self Health Resource Centerwww.SHRC.net – och Dr. Clark Store – www.DrClarkStore.com – Läs om vårt företags historia här.

Hur beställer jag direkt från Dr. Clark Store?W
Om du bor i ett EU-land beställer du från www.DrClarkStore.eu. – Om du inte gör det kan du förvänta dig förseningar i tullen. Obs: Norge, Schweiz och Island är inte medlemmar i EU, beställ på www.DrClarkStore.com

De enda undantagen från denna regel är om du vill få ditt paket levererat till Storbritannien eller Holland, då kan du välja vilken webbplats du beställer från. Detta beror på de mildare tullbestämmelserna i de länderna.

Om du är vårdgivare i exempelvis Europa eller Australien och vill erbjuda dina kunder kosttillskott av hög kvalitet utan att underkastas stränga och kostsamma regleringar i ditt hemland kan vi tillverka de kosttillskotten åt dig, förvara dem i USA och skicka dem direkt till dina patienter/kunder, på individuell beställningsbasis. För att ta reda på mer om denna valmöjlighet, gå till www.PureNSM.com.

Vi skickar kosttillskott över hela världen med www.PickAndPackAmerica.com. – Du behöver inte begränsa dig till våra egentillverkade kosttillskott.

Dr. Clark Store investerade tungt i konventionell laboratorieutrustning. På grund av detta erbjuder vi nu tester för andra “nutraceutiska” tillverkare. Om du är intresserad av vår testservice, besök www.qcTestLab.com.